TIGERS KICK OFF CAMP 2020
Tidspunkt
23.08.2020 kl. 00.00 - 23.08.2020 kl. 15.00
Sted
Vejlby Risskov Hallen
Beskrivelse
TIGERS KICK OFF CAMP 2020 afholdes lørdag 22. og søndag 23. august 2020. Hver dag fra kl. 10.00-15.00. Der er ingen overnatning på campen.
 
Som et nyt tiltag arrangerer vi i starten af den nye sæson en kick off camp. Det er vores ønske at starte sæsonen lidt anderledes op og at få mere cheeraktivitet allerede lige efter sommerferien. Det er også et ønske at skabe mere sammenhold på tværs af hold i klubben samt på tværs af cheerklubber.
 
Campen er over to dage med 5 timers træning pr. dag. Fokus er på udvikling af nye skills - både stunts og tumbling. Det foreløbige program kan ses nedenfor. Programmet vil blive fastlagt efter det endelige antal udøvere og deres levels.
 
Camp er åben for juniorer og seniorer (maksimalt 100 udøvere), dvs. at man som minimum skal være 11 år.
 
Det er muligt at deltage i campen, når man er medlem af Aarhus Tigers Cheerleaders, men campen er også åben for udøvere, der ikke er medlem.
 
For nuværende medlemmer af Aarhus Tigers Cheerleaders er det helt frivilligt, om man ønsker at deltage i campen, og ens deltagelse har ikke betydning for tryout/team placement til den kommende sæson.
 
For alle deltagere er der en deltagerbetaling på 200 kr., som dækker udgiften til selve campen. Der er ikke mulighed for at købe frokost. Så medbring en stor madpakke og vand.
 
Trænere på campen vil være Carina Castro og en udenlandsk træner samt et antal af klubbens egne trænere.
 
Tilmeldingsfrist: 18. august 2020. Der er ikke mulighed for refusion af tilmeldingsgebyr efter tilmeldingsfristen.  
 
 
 
 
 
 
Aarhus Tigers Cheerleaders